Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Stablerens opbygning

2022-02-16

Strukturen afstabler
1. Hejsemekanisme: Vejbanens hejsemekanismestablerkan bestå af en motor, en bremse, en reduktionsgear eller et tandhjul og en fleksibel del. De almindeligt anvendte fleksible dele er stålwirer og løftekæder osv. Stålwirerne bruges som fleksible dele til letvægt. Sikkert arbejde og lav støj; brugen af ​​kæder som fleksible dele er relativt kompakt. Ud over generelle gearreduktioner, bruges snekkegearreducere og planetgearreduktioner ofte på grund af behovet for et større reduktionsforhold. Løftehastigheden skal være lav- og lavhastighed, som hovedsageligt bruges til ekstremt korte løft af gaffel og læsseplatform, når der skal stoppes og hentes og placeres gnidningsløst. Arbejdshastigheden af ​​hejsemekanismen er generelt 12-30m/min, og den højeste er 48m/min. Blandt de tre drev istabler, som er hejsning, gang og gaffel (gaffel og afhentning), er hejsekraften størst.
2. Betjeningsmekanisme: De almindeligt anvendte betjeningsmekanismer er jordgående jordstøttetype og øvre gå-type ophængstype eller hyldestøttetype. Den jordgående type bruger 2 til 4 hjul til at køre på jorden enkeltspor eller dobbeltspor, og toppen af ​​søjlen er forsynet med styrehjul. Den øverste gangtype anvender 4 eller 8 hjul til at bevæge sig på I-bjælkens nedre flange på den nedre korde af tagstolen, og der er et vandret styrehjul i den nederste del. Den øverste del af hyldestøttetypen har 4 hjul, som går langs de to styreskinner på toppen af ​​reolen på begge sider af kørebanen, og der er også vandrette styrehjul i den nederste del.
3. Lastplatform og læsse- og lossemekanisme: Lastplatformen er lastenhedens bæreanordning. Til plukningenstablerder kun skal hente en del af godset fra lastrummet, er der ingen læsse- og losseanordning på læsseplatformen, og kun platformen bruges til at placere containeren. Læsse- og aflæsningsanordningen er en speciel arbejdsmekanisme for stableren. Den del af strukturen til afhentning af varerne er designet i henhold til varernes formkarakteristika. Den mest almindelige er en teleskopgaffel, men det kan også være en teleskoppalle eller andre strukturelle former.
Gaffelmekanismen er monteret på lastplatformen, og lastplatformen bevæger sig i lodret gangretning (løftning) langs styreskinnen på søjlen under støtten af ​​rullerne, som er vinkelret på løftet - retningen af ​​gangplanet er gaffelens retning. Stablerens betjeningsplatform er indstillet på basen, hvor personalet kan udføre manuel eller halvautomatisk betjening. Når gaflen er helt udstrakt, er den mere end dobbelt så stor som dens oprindelige længde. Generelt vedtager gaflen en tresektionsmekanisme, den nederste gaffel er fastgjort på lastplatformen, og den midterste gaffel og den nederste gaffel kan forlænges til venstre og højre. Når drivhjulet 1 roterer med uret, bevæger den midterste gaffel sig til venstre; under trækkraften af ​​kæden bevæger den øverste gaffel sig også til venstre for at opnå formålet med at forlænge gaflen til venstre. Når drivhjulet 1 drejer mod uret, trækkes gaflen ud til højre.
4. Ramme: Rammen af ​​kørebanenstablerer sammensat af en ramme, en øvre bjælke og en underbjælke. Ifølge den forskellige rammestruktur, vejbanenstablerer opdelt i to typer: dobbeltsøjlet og enkeltsøjlet vejbanestabler. Den dobbeltsøjlede vejbanestabler er en rektangulær ramme bestående af to søjler og øvre og nedre bjælker. Der er to strukturelle former for søjlen, det firkantede rør og det runde rør. Det er kendetegnet ved høj styrke og stivhed, stabil drift og høj kørehastighed. Anvendes hovedsageligt i tredimensionelle lagre med høj løftehøjde og stor løftevægt. Den ensøjlede vejbanestabler er sammensat af en søjle og en underbjælke, og en styreskinne er fastgjort til søjlen. Det er kendetegnet ved den lette vægt af skroget, lave fremstillingsomkostninger og dårlig stivhed. Det bruges hovedsageligt i tredimensionelle lagre med lille løftekapacitet, og kørehastigheden må ikke være for høj.
5. Elektrisk anordning: Den elektriske anordning er sammensat af en elektrisk drivanordning og en automatisk styreanordning. Vejbanenstablerdrives generelt af en AC-motor. Hvis kravene til hastighedsregulering er høje, drives den af ​​en jævnstrømsmotor. Kontrolenhedens kontrolmetoder er manuel, halvautomatisk og automatisk, blandt hvilke den automatiske kontrol omfatter to metoder: indbygget kontrol og fjernbetjening.
6. Sikkerhedsbeskyttelsesanordning,stablerer en slags hejsemaskineri, som skal køre med høj hastighed på høje og smalle veje. For at sikre sikkerheden for mennesker og udstyr skal stableren være udstyret med komplette hardware- og softwaresikkerhedsanordninger, såsom slagbegrænsningsanordninger af forskellige mekanismer, beskyttelsesanordninger mod faldende overhastighed, beskyttelsesanordninger til knækket reb, beskyttelsesanordninger til løft overbelastning, strøm fejlsikring mv.
Hand Stacker Electric
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept